Fietsen met Puck Moonen - 06 januari 2020

Verblijf een week met Puck Moonen in het zonnige Altea en berijdt de wegen waar de Pro´s trainen. Op 3 verschillende niveaus is het mogelijk om ritten door de prachtige omgeving te volgen onder leiding van Puck.

Uitgebreide informatie:

Plaats: Altea
Datum: 6 tot 12 januari 2020
Prijs: v.a. € 621,50 (exclusief vlucht)

Informatie
Geniet ook van de prachtige ligging van het Cycling Hotel Cap Negret 4*met wonderbaarlijke zichten van Calpe tot Benidorm. Het pakket omvat 7 dagen / 6 nachten in vol pension met water en wijn. Luchthavenvervoer. Fietshuur en groepsbegeleiding door professionelen die je meenemen in de prachtige omgeving. Er worden 3 verschillende niveaus van groepen gevormd.

Voor de iets minder sportieven is er een aangepast pakket en zij kunnen genieten van het verwarmde buitenzwembad, de nieuwe Welness Area, wijnproeven, cursus over olijfolie. Een dagje naar het oude dorp met de shuttle van het hotel. Het pittoreske dorpje is de moeite waard om te bezoeken. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

De voorlaatste avond wordt er een Gala avond georganiseerd met diner gevolgd door liveoptreden en dansavond.

Arrangement is inclusief:

  • 6 overnachtingen op basis van pension met water en wijn
  • 6 dagen fiets huur
  • 4 begeleide roetes waarvan 3 met Puck Moonen
  • Transfer van luchthaven naar hotel v.v.
  • Gala avond met optreden.

Prijs per persoon:
- Op basis van tweepersoons kamer: € 621,50
- Op basis van eenpersoons kamer: € 791,00

Extra informatie:
Het bovenstaande arrangement is exclusief vlucht vanuit Nederland naar Alicante. Prijs is op aanvraag.

Het arrangement heeft definitieve doorgang bij minimaal 60 deelnemers (totaal) en het maximaal aantal personen is 120 personen.

Reserveringsvoorwaarden:
Bevestiging van uw reservering is na betaling 100% gegarandeerd. Gratis annuleren kan tot uiterlijk 1 maand voor datum. Daarna 50% kosten. Annuleren met minder dan 8 dagen voor aanvang is 100% kosten.


terug terug
Informatie aanvragen