Toverschool on Tour

Toverschool on Tour is een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken, een magische spiegel, betoverende schatkisten en zelfs een sprekende draak!

Uitgebreide informatie:

Een verbazingwekende show die inspeelt op de enorme bekendheid en de magische wereld van Harry Potter. Op ‘uw’ toverschooldag draait alles om de Magic & Mystery show die door Nederlands beste kinderentertainers wordt gepresenteerd. Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor.

Niet alleen de kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een programma boordevol ‘special effects’, spelelementen met leuke prijzen en echte tovenarij!

Showprogramma
Op de ‘toverschooldag’ wordt op uw evenement een bruisend programma gepresenteerd. Een geavanceerde show die zijn weerga niet kent. In de show maakt het publiek kennis met echte toverkunst. Kinderen leren o.a. toveren zonder toverstok, toverspreuken en hoe het zit met toverdieren. Ook mogen twee kinderen proberen op een bezem te vliegen en gaat er een kind dwars door een betoverde spiegel. Er is een sprekende draak. Een hilarische buikspreekact.
 
De show zit vol met liedjes, tunes en wordt voortdurend ondersteund met achtergrondmuziek. Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in kan meespelen!

De Toverschool on Tour duurt standaard bijna 2 uur inclusief een korte pauze maar is qua tijd in diverse configuraties te boeken.Deze show is uitermate geschikt voor theaters, scholen, bedrijfsevenementen, festivals en andere grote maar ook kleinere evenementen.


terug terug
Informatie aanvragen