April - 2020
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  01 02 03 04
05 06
07
08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
dinsdag, 07. april 2020
00:00 - Goud! Een ode aan grote Nederlandse Olympiërs
Goud!; een avond vol historische verhalen, prachtige beelden en inspiratie. Informeer naar de mogelijkheden om erbij te zijn op deze bijzondere avond op 7 april 2020 in het Oude Lu...

Road to Tokyo

Wil jij ook winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl? Dat kan! Laat u meenemen in Olympische en Japanse sferen tijdens uw vergadering.

Uitgebreide informatie:

Plaats: Arnhem
Locatie: #OpPapendal

Informatie:
Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren. Kreten als “winnen”, “presteren” en “gaan voor goud” gelden voor iedereen #OpPapendal. Jij neemt toch ook geen genoegen met minder?

2020 is het jaar van de Olympische Spelen in Tokyo. Alle reden om in een Japans jasje te steken. Althans, op verzoek! Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

De vergaderarrangementen kunnen ‘aangekleed’ worden met leuke Japanse items zodat jij een bijeenkomst met een Japans tintje kunt organiseren. De vergaderzaal wordt geheel in stijl aangekleed om nog meer beleving aan jouw bijeenkomst te geven. Natuurlijk kun je het eten & drinken geheel in Japanse stijl doen. Bijvoorbeeld heerlijke sushi, verse vis of Japanse noodlesoep. En ga je voor de volledige beleving boek dan een actieve of creatieve clinic bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een workshop origami, sushi maken, Japanse thee maken of ga het gevecht aan tijdens een workshop Kendo of Aikido! Je zult je verbazen hoeveel kracht je bezit! Maar ook een Olympische sportspreker behoort tot de mogelijkheden! Een sportspreker geeft nét dat gouden randje aan jouw plenaire sessie!

Overige informatie:
Informeer naar de mogelijkheden om uw vergadering in Olympische en Japanse sferen te beleggen. Aan de hand van uw wensen stellen we een arrangement samen op maat.


terug terug
Informatie aanvragen