Outdoor gastronomie Zweden

Een exclusieve outdoor experience met de focus op gastronomie, Scandinavisch design en persoonlijke service. En dat alles in de schitterende Zweedse natuur! CO2 Climate Neutral.

Uitgebreide informatie:

Een echte, duurzame en exclusieve buitenluchtervaring met focus op gastronomie, Scandinavisch design en persoonlijke service - allemaal van de natuur!

Neem een designhotel, een safarilodge, een camping en een afgelegen eiland in de archipel van Stockholm. Rol ze allemaal in één concept en je hebt de Island Lodge op Bergholmen, een klein onbewoonde eiland ooit gebruikt als een mijn en torpedodepot door het Zweedse leger. Op 40 minuten met de boot vanuit het centrum van Stockholm.

In het prachtige dennenbos vindt u zeven ruime hightech ontworpen tenten, met houten vloeren, rendierhuiden, houtkachels en twee aparte bedden met luxe linnengoed. De tenten, verspreid over het eiland, hebben een panoramische ramen die uitkijken over de eilanden en waterwegen. Je hebt het eiland, twee zandstranden en rotsen helemaal voor jezelf. Op koelere avonden in de vroege herfst wordt zeewater gepompt in een houtgestookte jacuzzi.

Een uniek diner geserveerd onder een design tent is een buitengewone Gastronomische ervaring! Het geheel wordt bereid door onze sterrenkok Daniel Guest.

Het eiland is uitermate geschikt voor kleinere groepen die een uniek vergaderarrangement zoeken of  willen genieten van een unieke sfeer met mooie activiteiten. Denk hierbij aan:

  • Scandinavian Outdoor Cooking
  • RIB Boat Island Safari
  • Sea Kayaking
  • Hiking / trekking
  • Militair historische tour
  • Geocaching / Treasure Hunting met GPS

Island Lodge
Island Lodge wil de beste in zijn klasse zijn en het voortouw nemen in klimaatkwesties. De oprichters geloven dat creatieve actie leidt tot een concurrentievoordeel. De Island Lodge heeft o.a. de volgende faciliteiten:
- 8 spacious high-tech designed tenten (18m2) - max 16 personen
- outdoor open fireplace
- Seafront dining tent voor 30 personen
- Outdoor meeting Seafront tent voor 30 personen
- Floating sauna
- prive eiland en strand


terug terug
Informatie aanvragen