Incentive Formule 1

Max verstappen heeft de populariteit van de Formule 1 naar een hoog niveau getild! Laat uw relaties en/of personeel mee genieten van zijn succes middels een spectaculaire incentive die wij voor u hebben samengesteld.

Uitgebreide informatie:

Informatie
Deze incentive is opgebouwd in verschillende gradaties. Aan de hand van uw totaalbudget kunnen we een programma samenstellen dat voldoet aan uw specifieke wensen

Formule 1 merchandise
Die pet van Red Bull of van Mercedes. Een miniatuur autootje of een gepersonaliseerde polo. Alles kan worden georganiseerd.
Ideaal om te gebruiken als troost- en/of tussenprijs tijdens uw incentive.

Speed (op locatie)
In samenwerking met playseat.nl en Thrustmaster presenteren wij ‘SPEED’.

Een spectaculair event, waarbij de Fans van F1 en racegames volop kunnen genieten!  
Maar liefst 4 eigentijdse game units, voorzien van moderne sturen staan gereed om de training te volgen voor het Formule 1 parcours. Na de training kunnen de coureurs plaatsnemen in de originele Playseats. Het Thrustmaster stuur en pedalen voelen als echt aan. Geen wonder, het stuur is ontwikkeld in samenwerking met Ferrari en is een 1:1 kopie van de sturen uit de Formule 1 wereld.

Het spectaculaire gevoel van tegensturen en trillen vormen de ultieme simulatie op het digitale F1 parcours.

De door ons geselecteerde software biedt mogelijkheden in races voor elke leeftijd.  Alle game units worden opgesteld in een opvallend en passend decor.

Bezoek aan GP
De spannende races op Spa Francochamps, de schitterende Hungaroring of een unieke belevenis in Amerika of Abu Dhabi. Beleef het aan den lijve en geniet van de meest spannende races over de hele wereld.

Wij kunnen u het volgende aanbieden.

  • Retourvlucht naar de betreffende stad;
  • hotelovernachting(en) in een uitstekend hotel in het centrum;
  • ontbijtbuffet;
  • entreebewijzen naar keuze voor de trainingen en race.

Additioneel kunnen wij transfers, diners in goede restaurants en reisbegeleiding aanbieden.

Zelf Formule 1 rijden
Stap zelf in de bolides die normaal alleen voorbehouden zijn aan 20 van de beste coureurs ter wereld. Ruim 650 pk en the thrill om zelf in een Formule 1 bolide over het circuit te mogen rijden zal een onvergetelijke zijn.

Op het permanente circuit aan de Cote d’ Azur staan u diverse F1 bolides ter beschikking waarin recentelijk nog races uitgevochten werden tijdens de vele Formule 1 Grand Prix!

Het voorprogramma is zeer uitgebreid met diverse sessies in bijvoorbeeld Formule 3 en uitgebreide instructies gedurende de gehele dag. Alles staat in het teken van veiligheid en uiteraard om u de ultieme Fomule 1 kick te laten ervaren.


terug terug
Informatie aanvragen