Artic Challenge 2020 - 11 januari 2020

The Arctic Challenge is een toertocht voor personenautoís door ScandinaviŽ, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerste plaats komt. Daarnaast is het een mooie test voor jezelf, je teamgenoot en voor het voertuig om te zien hoe jullie omgaan met vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap.

Uitgebreide informatie:

Plaats: van en naar Vliegveld Twenthe
Datum: 11 januari tot 19 januari 2020
Prijs: Ä 5.750,00 (exclusief btw)

Informatie:
The Arctic Challenge is een toertocht voor personenautoís door ScandinaviŽ, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerste plaats komt. Daarnaast is het een mooie test voor jezelf, je teamgenoot en voor het voertuig om te zien hoe jullie omgaan met vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap. En dat onder arctische omstandigheden die je in Nederland niet gauw zult mee maken. Een andere charme is dat veel teams deze tourrit aangrijpen om geld in te zamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen. Rijden voor een goed doel is absoluut geen verplichting en iedereen maakt daarin zelf zijn/haar keuze.

De Drive
Bij The Arctic Challenge Tour gaat het vooral om het navigeren, het uitzoeken van de slimste route, teambuilding en verstandig rijden. The Arctic Challenge Tour is een uitdaging voor een equipe van twee personen waarbij je geheel ScandinaviŽ doorkruist en extreme omstandigheden kunt tegenkomen. Snelheid mag dan wel geen criterium zijn, de afstanden van de etappes zijn soms dusdanig lang dat dag en nacht doorgereden wordt en er dus aanspraak wordt gedaan op jouw doorzettingsvermogen. Vaak onder omstandigheden met veel sneeuw, zeer gladde wegen en temperaturen van ver onder nul (tot 40 graden is mogelijk). Het mag duidelijk zijn dat ook jouw voertuig op dergelijke omstandigheden moet zijn voorbereid. Als team zorg jij zelf voor het deelnemende voertuig en bepaal jij zelf jouw uitrusting. Neem je sneeuwkettingen mee of spijkerbanden? Rijd jij mee op diesel of benzine?

Wat kunt u verwachten:

  • 7 overnachtingen in een minimaal 4 sterren hotel
  • Diverse activiteiten inclusief sneeuwscooteren
  • Lunch tijdens de activiteiten
  • Ontbijt en diner in de hotels
  • Bij elke maaltijd een fles rode of witte wijn per team.
  • Elk teamlid zal een Special Arctic Challenge horloge ontvangen
  • Elk teamlid zal een Artic Challenge jas/jack ontvangen

Extra informatie:
The Artic Challenge is tijdens deze periode te volgen via RTL7.


terug terug
Informatie aanvragen